Türkiye Cumhuriyeti Mernis Veritabanı Nedir Ne İşe Yarar ?

 


Merkezi Nüfus İdaresi Sistemi (MERNİS):Telegram Tıkla

İçişleri Bakanlığı, NVİGM bünyesinde, aile kütüklerine göre nüfus kayıtlarını içeren veri tabanıdır. MERNİS veri tabanına; doğum, ölüm, evlenme, boşanma olayları ile vatandaşlık ve diğer hayati olaylar NVİGM'ye bağlı nüfus müdürlükleri tarafından kayıt edilmektedir.

Nedir bu İllegal mernis ?


Mernis Türkiye Cumhuriyeti Kimlik bilgilerini ve adres telefon numarası, plaka gibi bilgileri içeren illegal bir veritabanıdır. Bu işlem için illegal birçok website mevcuttur bunlardan bir tanesi Legen Check sitesidir


Legend Check nedir ?


Legend Check Kredi kartı bilgisi doğrulama, Hesap varlığı doğrulama, Mernis 2015 ve Mernis 2020 veritabanını hizmeti veren İllegal bir kuruluştur.


Hi Check Nedir ?


Hi Check Kredi kartı bilgisi doğrulama, Hesap varlığı doğrulama,Proxy doğrulama, Mernis 2021 ve TR Plaka veritabanını hizmeti veren İllegal bir kuruluştur.


Twiks Checkers nedir?


Kredi kartı bilgisi doğrulama, Hesap varlığı doğrulama,TC kimlik bilgisinden numara bulma, Mernis 2021, TAG temizleme, Data düzenleme hizmeti veren İllegal bir kuruluştur.


Bu bilgiler ne işimize yarayacak?


Mernis gibi veritabanları ile kişi ad soyad ve soyad ile TC kimlik numarası adres numara ve doğum yeri gibi bilgileri öğrenmek mümkündür.


Not:Yasal değil sadece bilgi amaçlı paylaşımdır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar